Diensten

USB sticks programmeren

USB

Naast de ontwikkeling van software, is het ook van belang dat de software aan de man wordt gebracht. Dit kan natuurlijk op vele manieren, maar één daarvan is bijvoorbeeld in de vorm van USB sticks. Een USB stick is ideaal als promotiemateriaal en in vele vormen en maten te krijgen. Enige probleem is dat vrijwel geen enkele leverancier in staat is om de USB stick van permanente data te voorzien en de stick tegen overschrijven te beveiligen. Met als gevolg dat uw software bij de eerste gelegenheid van de stick wordt gehaald en de USB stick voor heel andere doeleinden gebruikt wordt.

Beveilig uw promotionele USB sticks

Data Professionals heeft de tools in huis om USB sticks te programmeren en te beveiligen. Zo kunt u de stick in meerdere partities verdelen en/of voorzien van een onbeschrijfbaar en onwisbaar deel waar uw software op staat. Op deze wijze blijft niet alleen het uiterlijk van uw stick op uw naam staan, maar ook de data zelf, en is er geen kans meer dat de stick gewist wordt.

Bent u dus van plan om promotionele USB sticks in te zetten om uw software te distribueren en uw bedrijf te marketen? Neem dan contact op met Data Professionals en wij zorgen er voor dat uw sticks uw bedrijf blijven promoten, ook nadat ze zijn uitgedeeld.

Vorige Omhoog Volgende