Diensten

Maatwerk software

Software

Een belangrijke reden waarom Data Professionals oplossingen kan bieden die zo goed aansluiten bij uw wensen is omdat wij in staat zijn om uw bestaande applicaties naar uw hand te zetten door er aanvullende functionaliteiten in te programmeren. Dit is mogelijk omdat de meeste Windows programmaĺs Visual Basic for Applications (VBA) ondersteunen. VBA is meestal volledig ge´ntegreerd in de applicatie en kan door ons ingezet worden om nieuwe functies te creŰren of om handelingen te automatiseren.

Zet uw applicaties naar uw hand

Data Professionals beschikt inmiddels over een uitgebreide bibliotheek van functies en routines die toegepast kunnen worden in VBA. Hierdoor kunnen wij snel en efficiŰnt maatwerk software schrijven, die perfect aansluit bij uw behoeften. En doordat VBA volledig ge´ntegreerd is in de meeste applicaties, lijkt het alsof uw standaardapplicatie ineens veel beter geworden is. En dat is natuurlijk ook zo, doordat wij er de juiste functionaliteiten aan toegevoegd hebben.

Zelfs als een applicatie VBA niet ondersteunt, kunnen we deze applicaties toch besturen en be´nvloeden, waardoor ze toch volledig geautomatiseerd datgene gaan doen wat gewenst is. Kortom, voor zeer gebruikersvriendelijke en volledig ge´ntegreerde maatwerk software, moet u bij Data Professionals zijn!

Vorige Omhoog Volgende