Diensten

Data invoer (Data Entry)

Data Entry

Data Professionals beschikt niet over een poel van datatypisten, maar over Winstan™, de goedkoopste werknemer ter wereld!

Onze perfecte medewerker: Winstan™

Winstan™ is een door Data Professionals ontwikkeld programma, waarmee zeer eenvoudig en snel scripts gebouwd en gedraaid kunnen worden. Hierdoor wordt het mogelijk om allerlei routine werkzaamheden op uw PC te automatiseren. Een veelgebruikte toepassing daarbij is data entry. Geef Winstan™ een invoerbestand en leer hem hoe hij data kan invoeren en hij voert het voor u uit. Keer op keer. Dag in dag uit. Op het moment dat u dat wilt. Data entry was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop!

Applicatie onafhankelijk

Het maakt niet uit waar de in te voeren data vandaan moet komen. Of het nu uit een ander systeem moet komen, uit (Excel)lijstjes of uit (te scannen) documenten, Data Professionals heeft altijd wel een passende oplossing voor u.

U bepaalt

Data Professionals kan u helpen uw data entry te automatiseren, bij u op kantoor of op afstand via VPN of internet. Indien gewenst kunt u ons de benodigde scripts en eventuele aanvullende software laten schrijven, waarna u zelf de regie kunt overnemen. Maar u kunt de data entry ook volledig uitbesteden aan Data Professionals. Op die manier krijgt uw personeel haar handen vrij om andere, belangrijkere, activiteiten te verrichten, terwijl Data Professionals het “simpele” werk voor u doet.

Vorige Omhoog Volgende