Diensten

Data ontsluiting, export, transformatie en laden (ETL)

ETL

Hoe vaak gebeurt het niet dat u over een applicatie of systeem beschikt dat allerlei nuttige informatie bevat, maar dat deze informatie (net) niet zo weergeeft zoals u dat zou willen? Waarschijnlijk veel te vaak. Uiteraard biedt de leverancier of uw automatiseringspartner wel een oplossing, maar die kost vaak veel tijd en geld, omdat er maatwerk toegevoegd moet worden aan uw standaard applicatie. Het lijkt soms wel of u met handen en voeten gebonden bent aan deze partijen.

Applicatie- en systeemonafhankelijk

Maar nu niet meer! Data Professionals werkt applicatie- en systeemonafhankelijk en is in staat om al uw ETL-problemen op te lossen, zonder dat u daarvoor uw standaard-applicaties moet verbouwen met maatwerk.

Afhankelijk van uw situatie beschikt Data Professionals over een aantal generieke, zelf ontwikkelde, applicaties waarmee uw ETL snel ingericht kan worden. Of we gebruiken onze kennis en ervaring om speciaal voor u software te ontwikkelen die het ETL-proces kan waarnemen. En uiteraard applicatie- en systeemonafhankelijk. Het spreekt voor zich dat deze software periodiek in een door u op te geven tijdschema automatisch gestart kan worden, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

ETL uitbesteden

Wilt u het ETL-proces liever uitbesteden? Ook dat kan. Wij kunnen u aan de oplossing helpen, maar willen net zo graag deze taak uit uw handen nemen. Samen kunnen we bekijken wat in uw situatie de beste en meest kosten effectieve oplossing is.

Vorige Omhoog Volgende