Diensten

Business Intelligence
(Rapportages)

Business Intelligence

Een zeer belangrijk doel van data is rapportages. Door data te veranderen in (stuur)informatie, beschikt u over de juiste (meet-)instrumenten om uw onderneming te kunnen beoordelen en besturen. En of u het nu een rapport, managementrapport of Business Balance Score Card noemt, het gaat om informatie die u nodig hebt om het maximale uit uw processen en organisatie te halen.

Systeem- en leverancier onafhankelijke BI

Data Professionals is niet afhankelijk of gelieerd aan softwareleveranciers, zodat wij uw rapportagebehoeften kunnen invullen met de applicaties die u wenst. Of het nu gaat om rapportage tools als Business Objects of Crystal Reports, of om Microsoft Excel of Access, of om een open source rapport designer als iReport, Data Professionals beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw Business Intelligence in te richten.

BI op maat

Het grote voordeel van Data Professionals is dat wij uitgaan van uw rapportagebehoeften, en niet van applicaties. U geeft aan waar u nu en in de nabije toekomst behoefte aan heeft en wij komen met een schaalbare oplossing die in balans is met uw onderneming. Alleen op deze wijze zijn de benodigde investeringen rendabel en afgestemd op de baten die u kunt bereiken met de rapportagevoorziening.

Vorige Omhoog Volgende